Körskolefordon

Vi har utöver rena transportfordon även specialiserat oss på körskolefordon (både bilar & släp) för yrkestrafikskolor.

Dessa fordon är ombyggda för att möta de krav som ställs på dagens körskolor. Bilarna anpassas tillsammans med kunden för att tillgodose de behov som finns. Det kan vara dubbelkommando, extra passagerarsäten, reklam på sidorna, man kan få fordonen lastade med betongelement, etc. Kort sagt, möjligheterna är oändliga.

Allting är professionellt ombyggt efter rådande lagar och regler och fordonen är naturligtvis registreringsbesiktigade som övningsfordon.

Föregående bild
Nästa bild

OBSERVERA ATT VI I DAGSLÄGET TYVÄRR INTE HYR UT FORDON FÖR ÖVNINGS- OCH UPPKÖRNING TILL PRIVATPERSONER!

Klicka här för att kontakta oss för mer information!

Skräddarsydda Lösningar för Varje Körskola

På RG Hyr förstår man vikten av att ha tillgång till pålitliga och anpassade fordon för körskoleverksamhet. Varje körskola har unika behov och krav, och därför erbjuder RG Hyr en personlig service där varje fordon skräddarsys för att passa körskolans specifika önskemål och krav. Oavsett om det handlar om extra passagerarsäten, dubbelkommando eller specialanpassad last, kan RG Hyr erbjuda en lösning som passar. Med RG Hyrs fordon kan körskolorna känna sig trygga i vetskapen om att de har tillgång till fordon som uppfyller alla gällande lagar och regler och som är registreringsbesiktigade som övningsfordon.

Hög Kvalitet och Säkerhet

Säkerhet och kvalitet är två av de viktigaste faktorerna när det gäller körskolefordon. RG Hyr garanterar att alla deras fordon är av högsta kvalitet och ombyggda professionellt för att möta de krav som ställs på dagens körskolor. Detta innebär att körskolorna kan fokusera på sin undervisning utan att behöva oroa sig för fordonens tillförlitlighet och säkerhet. RG Hyrs fordon är inte bara praktiska och anpassningsbara, utan också robusta och tillförlitliga, vilket gör dem till det perfekta valet för alla körskolor som vill erbjuda sina elever den bästa möjliga utbildningen.