Hyr mobila lager/förråd

Mobiltlager

Gör som många andra: Hyr ett mobilt lager som ett perfekt komplement vid ordertoppar! Inget bygglov behövs!

Varför krångla med otympliga containers och lagertält som eventuellt behöver bygglov?

Satsa istället på ett alternativ som är enkelt att flytta om det skulle behövas!

Vi har lösningen och du kan ha din nya lageryta redo redan imorgon. Vi hyr ut lastbilssläp och trailers av alla sorter för användning som flyttbart förråd eller lager. Finns även med kyl/frys-aggregat för användning som mobilt kyllager.

Självklart kan vi hjälpa till med att lämning och hämtning av din nya mobila lagerlösning!

Klicka här för att kontakta oss för mer information!

Flexibilitet och Användarvänlighet

Med RG Hyrs mobila lagerlösningar får du inte bara extra utrymme utan även ökad flexibilitet och användarvänlighet. Deras mobila lager är designade för att enkelt kunna flyttas, vilket ger dig friheten att anpassa lagerutrymmet efter dina unika behov. Om ditt företag växer kan du snabbt och enkelt utöka ditt lagerutrymme utan krångel eller extra kostnader. Dessutom slipper du oroa dig för bygglov, vilket sparar både tid och resurser.

Hållbar och Praktisk Lösning

Att hyra ett mobilt lager från RG Hyr är inte bara en praktisk lösning, det är också ett hållbart val. De mobila lagren är utformade för att minimera miljöpåverkan och maximera energieffektiviteten. Om du behöver ett kyl- eller fryslager finns det alternativ med kyl/frys-aggregat, vilket säkerställer att dina produkter förvaras under optimala förhållanden samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.