Hyrfordon & Priser

Se vårt utbud av fordon och priser för uthyrning

RG Hyr erbjuder en bred variation av hyrfordon för godstransportsektorn. Vår fordonspark uppdateras ständigt, vi kan därför ha fordonstyper för uthyrning som inte är med på denna sida. Vi kan även ha en viss andel äldre fordon för dig som önskar ett ännu prisvärdare alternativ. 

Samtliga priser är redovisade exklusive moms. Dessutom tillkommer en dygnsavgift för skatt, försäkring och eventuellt vägavgift. Våra fordon som är utrustade med färdskrivare är och skall förbli registrerade på oss under hela hyresperioden. Om ni efter avslutad hyra behöver komma åt färdskrivardatan tömmer vi färdskrivaren och skickar över filerna till er via e-post.

Lätta fordon
(B-behörighet)

Skåpbilar & lätta lastbilar med/utan kyla!

Vi har ett stort antal lätta fordon, både skåpbilar och lätta lastbilar med lift. Märkena vi erbjuder är bland annat Mercedes, Iveco och Volksvagen, samtliga varianter går att med eller utan kylaggregat.

Tunga fordon
(C-behörighet)

Distributionsbilar, fjärrbilar & dragbilar!

På den tunga sidan har vi en ytterst bred portfölj med allt från distributionsbilar, fjärrbilar, dragbilar, etc. Vi har även lågbilar och andra lite mer udda fordonstyper. Allt med eller utan kyl/frys.

Efterfordon
(CE-behörighet)

In- & utrikestrailers och släp med/utan kyl/frys!

Vi erbjuder ett stort antal efterfordon i flertalet olika varianter: Trailers, lastbilssläp, dollys men även dubbelplanssläp (dubbeldäckare). Allting kan får med/utan öppningsbar sida, lift, multitemp, etc.