Hyrfordon & Priser

Upptäck vårt omfattande utbud av fordon och priser för uthyrning

På RG Hyr finner du en dynamisk fordonspark speciellt anpassad för godstransportsektorns behov. Vi ser till att vår flotta är uppdaterad med de senaste modellerna för att säkerställa att vi kan erbjuda en fordonstyp som matchar just dina behov. För de som söker än mer värde, erbjuder vi också ett urval av äldre, men fortfarande högkvalitativa fordon, till lägre priser. 

Våra priser presenteras tydligt och är angivna exklusive moms. Till detta kommer en daglig avgift som täcker skatter, försäkringar och eventuella vägavgifter. Alla våra tunga fordon utrustade med färdskrivare där kunden registrerar sitt eget företagskort och administrerar på så sätt sin egen färdskrivardata. Efter avslutad hyra tömmer kunden färdskrivaren och avregistrerar den igen. 

Lätta fordon
(B-behörighet)

Upptäck vårt utbud av skåpbilar och lätta lastbilar, tillgängliga med eller utan kylfunktion!

På RG Hyr har vi samlat ett omfattande utbud av lätta fordon för att möta en rad olika transportbehov. Vårt sortiment inkluderar skåpbilar och lätta lastbilar med lift, perfekt för både distribution och specialtransporter som kräver kylning. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda fordon från ledande tillverkare såsom Mercedes, Iveco och Volkswagen, med möjlighet att välja modeller med eller utan kylaggregat. 

Tunga fordon
(C-behörighet)

Distributionsbilar, fjärrbilar & dragbilar!

På den tunga sidan har vi en ytterst bred portfölj med allt från distributionsbilar, fjärrbilar, dragbilar, etc. Vi har även lågbilar och andra lite mer udda fordonstyper. Allt med eller utan kyl/frys. Utforska vårt breda utbud av distributionsbilar, fjärrbilar och dragbilar, tillgängliga för dina tunga transportbehov. Vår omfattande fordonspark inkluderar allt från standardiserade tungfordon till unika lågbilar och andra specialfordon, med alternativ för tempererat gods. 

Efterfordon
(CE-behörighet)

In- & utrikestrailers och släp med/utan kyl/frys!

Upptäck vårt omfattande utbud av inrikes- och utrikestrailers samt släpvagnar, med möjlighet till tempererat gods efter behov. Vårt sortiment omfattar allt från standardtrailers till specialanpassade lastbilssläp, dollys, och dubbelplanssläp (dubbeldäckare), med valfria funktioner som öppningsbara sidor, lift och multitemlösningar.