Vår historia

Upptäck RG Hyrs resa - Ledande inom hyrbilslösningar sedan 2017

Röd avdelare

Vår resa började med en passion för transportsektorn, drivet av ett team av eldsjälar med årtiondens erfarenhet från att driva eget åkeri. Denna bakgrund ger oss en unik förståelse för åkarnas behov, utmaningar och de smala marginalerna som definierar branschen. Sedan omställningen till RG Hyr 2017 har vi helhjärtat fokuserat på att erbjuda mångsidiga hyrbilslösningar som möter alla tänkbara behov hos transportörer, oavsett storlek. Vårt löfte är enkelhet, snabbhet i kommunikationen och en rättvis prissättning. 

Med ett brett utbud av fordon i vår flotta, är vi övertygade om att kunna tillhandahålla precis det du behöver, när du behöver det. Vår rikstäckande service innebär att vi kan leverera och hämta fordon var som helst i Sverige, på din begäran, dygnet runt. Oavsett om ditt fordon har drabbats av en olycka, du står inför ett tillfälligt kapacitetsbehov, eller behöver en lösning akut, är vi bara ett samtal bort. 

Utvidgningen till att bli operativt ansvariga för MABI Truck Rental 2020, och övertagandet av Bilia (f.d. Upplands Motors) uthyrningsverksamhet 2021, markerar viktiga milstolpar i vår historia. Dessa steg har stärkt vår position och vårt engagemang för att bli den ledande partnern inom godstransportsektorns hyrbilsmarknad. 

Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda oöverträffad flexibilitet och service. Låt oss visa varför RG Hyr är det självklara valet för dina transportbehov – vi lovar att du inte kommer bli besviken. 

Våra kundlöften

Röd avdelare

I en bransch fylld av löften är det viktigt för oss på RG Hyr att inte bara tala om kvalitet utan också leverera den. Vi har som mål att våra kunder alltid ska känna sig 100% nöjda med vår service. För att säkerställa detta har vi satt upp följande kundlöften som styr vårt arbete varje dag: