Kundregistering

Hjärtligt välkommen till Sveriges vassaste hyrpartner för åkeribranschen! 😉
Kul att ni väljer att bli kund hos oss, vänligen fyll i er information i formuläret nedan.

I samband med att hyreskontraktet skickas ut kommer du få ett inlogg till en informationsportal på vår hemsida. Där kan du gå in och läsa svaren på de vanligaste frågorna vi brukar få, hur det fungerar att hyra fordon av oss samt hur ni ska agera i olika situationer som kan inträffa under hyresperioden.

OBS! Pga att antalet bedrägeriförsök ökat kraftigt har vi skärpt våra rutiner kring registrering av nya kunder. Uppgifterna nedan kommer därför att behöva godkännas  via Mobilt BankID av firmatecknare på aktuellt organisationsnummer innan processen kan tas vidare. Vi ber om ursäkt för detta men denna extra kontroll innebär inte bara en extra säkerhet för oss som leverantör utan även för dig som kund då risken att någon obehörig försöker boka hyrfordon i ert namn minskar radikalt.


Vi skickar våra fakturor digitalt i PDF-format. Vänligen ange den e-postadress dit fakturan skall skickas.


OBS! Hyreskontrakten måste alltid signeras av firmatecknare. Vid händelse av att en person som inte är firmatecknare skall lägga bokningar på hyrfordon kan ni fylla i uppgifter om behöriga företrädare längre ner på denna sida. Genom ditt godkännande fungerar detta som en löpande fullmakt.

Behöriga företrädare

Ibland kan inte alltid en firmatecknare signera varje enskilt hyresavtal. Här nedan kan ni därför fylla i personuppgifter till behöriga företrädare och därmed ge dessa tillåtelse att boka hyrfordon i företagets namn. Detta fungerar som en löpande fullmakt, företrädarna i fråga kommer att kunna boka hyrfordon hos oss tills ni meddelar oss något annat. Observera att detta inte är tvingande fält.


Härmed godkänner jag att uppgifterna ovan sparas i RG Hyrs kundregister. E-postadressen kan även användas för eventuella nyhetsutskick.
Denna information delas ALDRIG med tredje part.